Gastenboek

Mara Stam | Spice Commercial Support

Bijna twee jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen en één ding wist ik zeker, ik wil niet te veel tijd kwijt aan mijn boekhouding en andere financiële zaken. Ik wilde tijd om te ondernemen en dit soort zaken uitbesteden aan een expert waar ik vertrouwen in heb. Vanaf het eerst moment wist ik dat ik bij Michael en Administratie- en belastingadvieskantoor Arrondis B.V. aan het goede adres was. Ze denken met me mee, geven proactief advies en Michael helpt me om samen de juiste keuzes te maken voor de toekomst van mijn bedrijf. In mijn ogen is deze samenwerking ontzettend fijn aangezien ik me gewoon kan richten op waar ik goed in ben en ik daarnaast zeker weet dat alle financiële en belastingzaken altijd goed geregeld zijn!

Michael helpt mij met het aangeven van de omzetbelasting en inkomstenbelasting, het maken van de jaarrekening, het adviseren van factureren naar het buitenland en beantwoord alle vragen die tussentijds opkomen! Voor mij de ideale partner op weg naar succes!

Erik Schrijver l Houthandel Schrijver

Na de eerste 1,5 jaar zelf mijn boekhouding en administratie gedaan te hebben begon mijn bedrijf dusdanig te groeien dat het mij verstandig leek om hiervoor hulp in te schakelen. Via bekenden werd ik gewezen op Administratie- en belastingadvies Arrondis B.V. en besloot eens een gesprek met Michael en Jan aan te gaan. Het eerste gesprek verliep goed, met name de manier van denken stond mij erg aan, daarnaast rekende ze ook met eerlijke en transparante tarieven dus was de beslissing snel gemaakt.

Sindsdien hebben wij regelmatig contact over de gang van zaken en zorgt Michael ervoor dat mijn boekhouding altijd up to date is. Als ik eens aanvullende vragen heb over bijvoorbeeld investeringen of importeren van buiten europa is hij altijd goed bereikbaar en denkt hij mee. Het kan in mijn bedrijf erg druk zijn in het seizoen dus zeker in deze periode is het fijn om te weten dat je iemand hebt om op terug te vallen als dat nodig is.

Roy Huibers l Huibers Houthandel BV

Administratie- en belastingadvies Arrondis B.V. heeft ons het afgelopen jaar goed begeleid. Naast het maken van de jaarcijfers en het uitvoeren van de belastingaangiftes hebben ze ons dit jaar ook geholpen met het realiseren van een bedrijfsfinanciering voor de bouw van een bedrijfspand plus opslag. De aanvraag van de hypotheek voor de bouw van ons nieuwe bedrijfspand had nog heel wat voeten in de aarde, maar door de professionaliteit, accurate stukken en snelle schakelen van Michael hebben wij de financiering snel kunnen regelen.


Daarnaast heeft Administratie- en belastingadvies Arrondis B.V. voor ons een rechtsvormwijziging geadviseerd en ook gerealiseerd. Dit heeft ons voordelen op meerdere gebieden opgeleverd, hier zijn wij meer dan tevreden mee.

Thomas Duijs l DugroFood B.V.

Al meer dan 10 jaar ben ik tevreden klant bij Administratie- en belastingadvies Arrondis B.V..
Ik ben ooit begonnen als eenmanszaak en op advies van Jan ben ik tijdig overgegaan naar een B.V., dit heeft me achteraf enorm veel geld bespaart.

Laat hier uw ervaring achter

    Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf?

    Direct contact